risko

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (11)
Listopad 2008 (12)
Rujan 2008 (11)
Kolovoz 2008 (5)
Srpanj 2008 (9)
Lipanj 2008 (9)
Svibanj 2008 (8)
Travanj 2008 (10)
Ožujak 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
sport

Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Anketa 3

30.05.2008., petak

MLADOST DIVOŠEVCI - PAN DONJI ANDRIJEVCI

Petak je dan treninga uoči posljednjeg kola ciklusa (cirkusa) zvanog prva županijska nogometna liga. Dobro neki imaju trening, a neki nemaju... Evo kako će bit u nedjelju: Sudi Grozdan, čovjek koji je podignuo zastavicu u Bebrini protiv Budainke kada je bilo pitanje je li lopta prošla gol liniju. On kaže da je. Znači, suci nam neće dat preć centar. Zaleđa će nam mahat kad ne bude, tako da ćemo gol morat dat jedino ili na povratnu jel ako damo iz kornera, izmislit će ili ruku ili faul, na slobodnjake nemoramo ni pomišljat, a kamoli na penale. Mene će naravno smjet i unijet u gol, jer ne postoji faul na golmanu tako da ću morat bit sto posto u utakmici da me nebi netko unakazio. Ne smije nam past na pamet da pravimo zaleđa u obrani jer će im sve puštat, tako da... Drugi problem je što naša igra od noge do noge nemože doć do izražaja na njihovom igralištu jer nemože lopta po zemlji ić ni pola metra. Prekidat će igru čim ih netko dotakne, tako da će bit jako puno prekida, slobodnih udaraca i skraćenih kornera za njih. A padova u šesnaestercu isto neće izostajat... Naravno, sve će se to događati ukoliko budemo držali pozitivan rezultat.
Zaključak...jebo ti nogomet!
- 12:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #

27.05.2008., utorak

TURNIR U PRNJAVORU 22.6.2008.

Sa dolaskom Eura 2008. približava se i nogometni turnir u Slavonskom Prnjavoru. Ako netko ne zna gdje je prnjavor, novi grad i kupina su mu predgrađe, a do svilaja ima 10 minuta biciklom. Poslano je preko dvadeset pozivnica, a nek bude 8 ekipa, sasvim dovoljno. Po prvi puta bi trebo doć Dinamo, ali iz Trnave, te Roma...ali iz Slav.Broda. Uz već tradicionalno susjedne ekipe bit će ponovno uzbudljivo, samo da je još dan duži. Ove godine prvak će dobiti "pečencu" i 600 kuna što naravno daje veću draž natjecanju. Inače sezona turnira već počinje 8.6., kada Kune startaju, 15.tog je naravno kirvaj u n.gradu pa je pauza, pa onda prnjavor, a zatim kupina, divoševci, novi grad, stružani, svilaj, pa skroz tako do 8.mjeseca kada počinju pripreme za novu sezonu. Nažalost ove godine Prnjavor ne ide na pripreme u Mallorcu kao lani zbog kapitala utrošenog u izgradnju velebnog izdanja na Bestudovu koje će uskoro svanuti punim sjajem.
- 11:18 - Komentari (10) - Isprintaj - #

26.05.2008., ponedjeljak

ZAVRŠNICA PRVE ŽNL

Kolo prije kraja situacija u borbi za ostanak kakvu nebi niti Hitchcock režiro.
11.Livada Željezničar 36
12.Graničar Laze 35
13.Omlad.G.Vrba 35
14.Mladost Divoševci 35
15.Budainka 34
16.Mladost Sibinj 11
Ispadaju zadnja dvojica, a sljedeće kolo igraju:
Laze - Željezničar
Slobodnica - G.Vrba
Divoševci - Andrijevci
MV Croatia - Budainka
Laze će dobit Želju, silom ili milom... Slobodnica ovisi šta će dogovorit sa Vrbom, a iz pouzdanih izvora tvrdim da andrijevci neće pustit divoševcima. Nema teorije. Jedino što će nas suci ubijat u nedjelju. A prije par minuta sam razgovaro sa trenerom mv croatije koji je reko da će u nedjelju učiniti sve kako bi sav trud ove sezone što su uložili okončali sa tri boda. Po tome...dakle...Ali, kome vjerovat u ovo vrijeme paklenih vozača...
- 10:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.05.2008., ponedjeljak

MEGA BIKERS SUSRETI TUTAUSEND EIJT

Malo da se odmorimo od teških nogometnih temi...Onaj tko nije bio na motorijadi ove godine propustio je najveći spektakl godine, poslije turnira u Prnjavoru. Ja baš nisam ljubitelj motora, ali lijepo je za vidjet. Prvi dan je počelo koncertom grupe Pozdrav Azri, ali naravno bez egoističnog Johnnyja koji igra nogomet i prevodi knjige u Niskozemskoj i boli ga ona stvar za cijelu Hrvatsku. Dobro su svirali, ali zvučali su previše hard rock, valjda zbog motorijade. Oni koji slušaju azru, znaju kako azra zvuči, a i pjevača bi trebalo negdje na školovanje malo... u kud u kupinu. A onda show...Let 3 sa rupama na guzici i svojim "spravama". Ali svirka jako dobra. Malo narodnjaka i sve što raja voli. Sutradan trka ubrzanja gdje je tip iz orašja sa metar-šezdeset i u majici kratkih rukava deklasirao konkurenciju na suzukiju GXR 1000. Navečer ponovo spektakl. Hard country bend koji me se jako dojmio sa električnim bendžom, hladno pivo i guns'n'roses tribute band na kojemu nisam bio. Eto, to je to, mama, tata, pas i kravata... Do godine!
- 12:41 - Komentari (10) - Isprintaj - #

13.05.2008., utorak

Tko ulazi, a tko ispada

MV Croati je novi (stari) prvak prve županijske nogometne lige. To su i zaslužili s obzirom na prikazanu igru ove sezone, kao i prošle, ali ove godine najavili su ipak da će ići u viši rang natjecanja. A gdje ima para ima i muzike... Jedino nerazjašnjeni misterij je kako su im Andrijevci zabili 11 golova u dvije zadnje utakmice u Andrijevcima... Iz lige ispada Sibinj koji ima 11 bodova i Budainka kako sada stvari stoje jer im fali 4 boda tri kola prije kraja da stignu društvo koje ima po 32 boda: Divoševci, Laze i Gornja Vrba.
A novi prvoligaš bit će Posavina iz Velike Kopanice koja je bila uvjerljiva u drugoj županijskoj, ali svi koji su ih gledali rekli su da im treba nešto više za prvu ligu. A na godinu ćemo vidjet čega...igrača ili novaca za suce.
Drugu ligu napušta Svilaj koji je nakon mnogih uspjelih čupanja ove godine ipak preslab za drugoligaško društvo. Pitanje je još hoće li igrati kvalifikacije s drugoplasiranim iz treće lige koji će najvjerovatnije biti Kupina. Bio bi to pravi derbi. Novi drugoligaš će biti Dilj iz Klokočevika koji je suvereno kročio trećom ligom...
- 14:42 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Katolička malonogometna liga ...

U subotu smo se katastrofalno organizirali tako da smo na tekme došli nas četvorica. Trepšić, braća Živić i ja na golu. Prvi meč smo igrali cijeli sa igračem manje protiv Malog Pariza i vodili 3:1, da bi nas na kraju pobijedili 5:4. Šteta, ali nismo izdržali pritisak s igračem manje drugo poluvrijeme. Drugu utakmicu smo dobili golmana od Malog Pariza koji nam je stvarno pomogao te smo uspjeli pobijediti drugoplasiranu trenutno momčad Budainke 4:3 uz dosta muke. Al eto, borili smo se... Valda će biti bolje u četvrtak...
MORE INFORMATION NA www.kmnl.hr
- 14:00 - Komentari (7) - Isprintaj - #

09.05.2008., petak

KATOLIČKA MALONOGOMETNA LIGA

Zadnja tri kola katoličke malonogometne lige dogodio nam se totalni podbačaj. Prošlu subotu došlo je samo 5 igrača i izgubili smo od Budainke 5:2. Sinoć smo igrali dvije noćne utakmice. Bilo nas je 13 igrača. Prvu utakmicu smo igrali sa Brodskim Varošem i očekivali smo da ćemo ih razbit. Krenuli smo s promašajima, nastavili s promašajima, i završili utakmicu s promašajima. A dok smo mi fulali prilike, oni su nama zabili 4 gola. Konačno 4:1. Drugi meč smo igrali protiv moćne Slobodnice koja nema izgubljenog boda. Solidno smo se držali i parirali im, ali opet nije bilo onoga najbitnijeg... golova. Matijević je bio umoran, obrana žurila prema naprijed, Gogo bez ideje, napad odsječen, Otrov se najeo janjetine na kirvaju, golmani frustrirani nemoćnosti ekipe... Ukupno gledano jedna nezgodna večer, ali bitno je da smo svi bili prava ekipa i nitko nikome nije prigovorio za ništa.
Šteta kako neki igrači propadnu. Sjećate li se Claudija Caniggie? Njega je ubio kokain, a Otrova janjetina... Zaključak na kraju turnira izveo je glavni akter otrov koji je rekao vrlo važnu rečenicu:
"Baščanska ploča! 1526.! Pad rimskog carstva!"
- 11:03 - Komentari (2) - Isprintaj - #

05.05.2008., ponedjeljak

SUDAČKI MASAKR PRVE ŽUPANIJSKE (DRUGI DIO)

U subotu su Andrijevci napravili čudo neviđeno. 11 igrača Pana pobijedilo je 14 "igrača" Budainke. Prvo poluvrijeme...tako, tako..., a drugo poluvrijeme kad su suci vidjeli da je vrag odnio šalu, počelo je navlačenje za domaćine. Ubačaj sa strane na drugu stativu, povratna lopta, udarac glavom, i naš obrambeni prsima spušta loptu na gol liniji, ali na "opšte" čuđenje sudija Mej (Vuko) pokazuje na kazneni udarac. Vratar Andrijevaca se baca u lijevu stranu, a Katinić razvaljuje po pola gola u prečku! Ima boga! Pet minuta kasnije Putniković izlazi sam na vratara, ali zadnji igrač ga ruši s leđa. Sudac se ne čuje. Ipak i 0:0 je bilo dovoljno da ih Divoševci obiđu na ljestvici. I evo ekskluzivno kako izgleda dno prve županijske:
12.Livada Željezničar 30
13.Gornja Vrba 29
14.Divoševci 29
15.Budainka 28
16.Sibinj 11
- 11:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.